Yvonne Winter

Testimonials
Yvonne Winter

Ik ben Yvonne Winter en ik ben op dit moment vier jaar bezig met Beyuna, omdat ik het verdienmodel eigenlijk meteen zag zitten en ik kan dit leuke werk overal en in het buitenland doen. Voor het werk van mijn man wonen wij namelijk af en toe in het buitenland.

Testimonial

Op het moment dat ik startte, woonde ik gedeeltelijk in Griekenland. Vanuit daar heb ik mijn organisatie opgebouwd in Nederland en behaalde ik in zes maanden de positie met de hoogste korting. Ik heb nu een team van 25 mensen in binnen- en buitenland. Het doel is om hen zo goed mogelijk te begeleiden, zodat zij straks zelf hun team ook kunnen ondersteunen en daarbij hun doelen kunnen behalen. Dat betekent ook de incentives van Beyuna halen en onze eigen incentives die ik heb bedacht. Zo houd je je netwerk gemotiveerd.

Testimonial

Gezondheid en financiële vrijheid

Beyuna betekent voor mij vooral gezondheid en het helpen van anderen met hun gezondheid en financiële vrijheid. Het is voor mij een bezigheid die ik nooit meer zal loslaten. Ik wil graag dat mijn organisatie heel succesvol wordt en daarom ben ik nu bezig om anderen zo goed mogelijk te begeleiden, zodat ze mij kunnen dupliceren.

"Beyuna betekent voor mij vooral gezondheid en het helpen van anderen met hun gezondheid en financiële vrijheid."
Yvonne Winter