Naomi Harris en Tijmen Coemans

Testimonials
Naomi Harris en Tijmen Coemans

Ik ben gestart omdat ik vertrouwen heb in Atika. Ze was zelf zo enthousiast dat ik dacht: als het niet goed of handig is voor mezelf, dan weet ik zeker dat ik er een ander een plezier mee doe. Tot nu toe heb ik de maximale korting behaald, één incentive dubbel behaald en vorig jaar ben ik derde in sales geworden.

Testimonial

Afgelopen jaar ben ik gestopt met werken en fulltime Beyuna gaan doen, waardoor we een groter team hebben opgebouwd. Maar de grootste overwinning blijft dat mijn partner Tijmen mee is gaan doen en dat we onze successen nu kunnen delen. Tijmen helpt nu met het geven van Weet Wat Je Eet presentaties en heeft ook al een keer op de International Business Day het verdienmodel presenteerd.

Testimonial

Ons doel

Beyuna betekent voor mij: in mijn eigen kracht staan. Allesomvattend als het gaat om mijn persoonlijke groei, groei in onze business, maar ook de mensen met wie we ons omringd hebben het afgelopen jaar. Ik hoop komend jaar dezelfde groei te creëren als afgelopen jaar en voort te zetten wat al staat. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar succes op een manier die bij hen past.

"Beyuna betekent voor mij: in mijn eigen kracht staan. Allesomvattend als het gaat om mijn persoonlijke groei, groei in onze business, maar ook de mensen met wie we ons omringd hebben het afgelopen jaar"
Naomi Harris Ondernemer