Beyuna heeft uiteraard ook te maken met de gevolgen van het COVID-19 virus. Hieronder een aantal maatregelen die wij zullen gaan treffen met betrekking tot het virus.

  • Een aantal medewerkers van het hoofdkantoor zullen thuiswerken, hierdoor is het hoofdkantoor niet volledig bezet. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tot 16:00 uur. Vragen en opmerkingen ontvangen wij bij voorkeur via de mail.

  • Het 2 Day College op 25 & 26 september 2020 is geannuleerd. De aangeschafte tickets blijven geldig voor het 2 Day College in 2021. Ook alle andere offline Beyuna evenementen zijn afgelast.

  • De bedrijfspresentaties op de dinsdagen zullen voor alle distributeurs beschikbaar zijn. Als jouw gast ook wilt meekijken kan dit met deze link: https://jouwURL.beyuna.nl/stream. Deze link is pas beschikbaar op het moment dat de livestream start, om 19.30 uur.

  • De bedrijfspresentaties op de zaterdagen zullen voor alle distributeurs beschikbaar zijn. Als jouw gast ook wilt meekijken kan dit met deze link: https://jouwURL.beyuna.nl/stream. Deze link is pas beschikbaar op het moment dat de livestream start, om 10.00 uur.

  • Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus zijn de Paul Gebbink-dagen en de International Business Days afgelast. In plaats daarvan zal er om de week een online IBD worden gestreamd. Houd de agenda in de gaten voor de upcoming livestreams.

  • Wij hebben geen invloed op de bezorging en de medewerkers bij UPS maar voor nu worden alle producten netjes ingepakt en verzonden.

  • LET OP met wat je op social media plaatst met betrekking tot het corona virus en de Beyuna producten. Er mag helemaal NIETS in deze combinatie gepost worden. Zodra jij producten op je Facebook plaatst, kan je niets posten over vitamines in combinatie tot het virus. Bekijk de livestream van vanmorgen om voorbeelden te zien. De NVWA zal hier streng op gaan controleren. Alle vragen omtrent het plaatsen van berichten kun je stellen aan Lisa via lisa@beyuna.com.